Just nu på Fredsborg

Här berättar vi om aktuella händelser som har betydelse för oss och våra elever just nu. Följ med till våra skolhus och på våra aktiviteter i skolan och på fritids genom sociala medier längst ner på sidan.

Som vi har längtat!

Det är med stor glädje vi flyttar in i vår nya 4.500 kvm skolbyggnad. Med våra nya, ljusa och moderna lokaler känns det äntligen som har vi har en skolbyggnad som passar för den fina verksamhet vi bedriver. Det finns både idrottshall och tillagningskök i skolan, rymliga klassrum och en skolgård med både fotbollsplan och områden för såväl rörelse som rekreation.

Irene – vår nya rektor!

Irene Planefjord börjar uppdraget som rektor för Fredsborgskolan till hösten då Carolina Ankarcrona fått en ny tjänst som utvecklingschef inom organisationen. Irene Planefjord har lång erfarenhet inom skolans värld. Hon har arbetat som klasslärare, speciallärare, specialpedagog, förstelärare, enhetsansvarig och biträdande rektor i sammanlagt 18 år.

Fredsborg rockar fett!

Vi kan med stor glädje berätta att Fredsborgskolan återigen, har fått högsta betyg! Under höstterminen har vi haft besök av Skolinspektionen som har genomfört en tematisk kvalitetsgranskning i musik och fått högsta betyg. Fredsborgskolan deltog som en av 30, slumpmässigt utvalda skolor i hela Sverige, både kommunala och fristående. Syftet var att granska kvaliteten i grundskolans musikundervisning. Den bedöms utifrån om undervisningen utgår från och innehåller ämnets hela kursplan och ger eleverna möjlighet till eget skapande som främjar deras utveckling av kreativitet. Vid granskningen genomförde Skolinspektionen lektionsbesök, intervjuer med elever, lärare och rektor samt tog del av dokumentation.

Beslutet finns att läsa i sin helhet på Skolinspektionens hemsida. Resultaten från alla skolor kommer även att redovisas i en övergripande kvalitetsgranskningsrapport.

Vänliga hälsningar, Irene Planefjord, Rektor

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: This IP can't make requests for that application.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.