Om företaget

Fredsborgskolan är en fristående skola i Österåkers kommun som funnits i över 10 år. Här går cirka 700 elever fördelade på två skolhus och i verksamheten arbetar drygt 70 personer.

Fredsborgskolan öppnade sina portar i augusti 2008. Företaget har sedan växt från 40 elever till närmare 700 och från 4 till drygt 70 anställda på tio år. 2017 fick vi DI Gasell-utmärkelsen för femte året i rad och utsedda av Veckans Affärer till Årets Superföretag för andra året i rad. I maj 2018 blev vi utnämnda av Företagarna i Österåker till Årets Företagare i Österåker 2018.

Fredsborgskolan ägs sedan sommaren 2019 av utbildningsföretaget Sedibus AB som bland annat äger och driver Täby Förskola, Täby Friskola och Tibble Gymnasium. Tillsammans med Sedibus övriga verksamheter är vi en stark aktör i norrort med ambitionen att driva utbildning av högsta kvalitet för barn och elever från förskolan till studenten.
Våra verksamheter drivs av starkt engagerad personal som varje dag arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för ett livslångt lärande för våra förskolebarn, grundskoleelever och gymnasieelever. Den geografiska närheten mellan våra förskolor och skolor ger möjlighet till samarbete, utbyte och utveckling mellan lärare och pedagoger, årskurser och stödfunktioner för den bästa skolgången för eleverna.

Läs mer om våra andra verksamheter: